Welkom op mijn Blog

Nieuws van Stephanie

Ga verder

Bye bye vaste baan, Hello ondernemerschap

Yes ik ben begonnen. Eind februari was mijn officiële laatste werkdag. Op dat moment wist ik niet wat mijn volgende stap zou worden. Maar niet veel later viel alles op zijn plek. Een advies ‘waarom begin je niet voor jezelf’ en een heel belangrijk telefoontje: ‘Steef ik heb een opdracht voor je’. En dus maakte ik een afspraak bij de KvK en tadaaa. Sinds 1 april is het officieel: ik ben eigen baas.

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en kan ik zeggen: de beste stap die ik had kunnen maken. Ik werk voor een aantal hele leuke, energieke opdrachtgevers. Kleine bedrijven, een start-up, een digital agency en eenmanszaken die ik adviseer en werk uit handen neem.

De energie stroomt en ik werk met heel erg veel plezier. In mijn eigen vakgebied probeer ik het beste bij anderen naar boven te halen. Kan ik jou helpen bij jouw zichtbaarheid? Neem dan contact met me op.

Kun jij mijn hulp goed gebruiken?

Ik vind het leuk om van je te horen. Of het nu gaat om een oriënterend bakje koffie, een inspirerend gesprek of een concrete opdracht; je kunt me via onderstaand formulier bereiken.